Over ons

Kabelwerken van Dorp B.V. begon in januari 1990. Intussen zijn wij uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande spelers binnen onze branche. Met ons deskundige en gemotiveerde personeel maken wij van ieder project een succes.

 

Wij coördineren al onze projecten vanuit onze vestiging in Heinenoord. Hier slaan wij ook al ons materiaal op. Voor onze klanten is het mogelijk om eventuele opslag en transport van kabel vanuit deze locatie te realiseren. Het transporteren van materiaal van en naar projecten verzorgen wij uitsluitend met onze eigen wagens. Hierdoor kunnen we snel schakelen en zijn we niet afhankelijk van derde partijen.

 

Kabelwerken van Dorp B.V is gespecialiseerd in:

  • Bovengronds kabelwerk
  • Ondergronds kabelwerk
  • Grondwerken
  • Datanetwerken / Glasvezel

Onze kracht ligt naast kwaliteit, veiligheid en flexibiliteit, in het meedenken en het ontzorgen van onze opdrachtgevers. We zijn door het hele land werkzaam. Deze projecten zijn vaak enorm gevarieerd. Van het leggen van gevoelige glasvezel- en datakabel, tot de zware hoogspanningskabel. Al vanaf 10 meter brengen wij de kabels voor u aan. De diversiteit aan opdrachten zorgt voor een constante stimulans voor zowel de projectbegeleiding als voor het uitvoerend personeel.

 

Voor meer informatie of andere vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar: 010 – 434 34 67 of mailen naar: info@kabelwerken.com.

Onze specialiteiten zijn: