Datanetwerken / Glasvezel

Tegenwoordig is de snelheid van het dataverkeer steeds belangrijker. In de huidige markt is efficiëntie van essentieel belang.

 

Glasvezeltechniek

Glasvezel speelt een grote rol bij het sneller versturen van data. Voor gespecialiseerde werkzaamheden op het gebied van glasvezeltechniek gaan wij met de tijd en technologie mee. Door een op maat gemaakt advies en een deskundige installatie ben je verzekerd van een perfect gecertificeerd netwerk.

 

We zijn de specialist in:

  • Aanbrengen van glasvezel- en datakabels
  • Leveren van glasvezel- en datakabels voor algemene en industriële toepassingen
  • Inblazen van tubes voor geavanceerde netwerken
  • Verzorgen van OTDR-metingen (Single- en Multimode)
  • Verzorgen van dempingmetingen (Single- en Multimode)
  • Leveren van alle glasvezelcomponenten

Wij beheersen ook de techniek om een tweede glasvezelskabel bij een bestaande kabel in te blazen wanneer daar voldoende ruimte voor aanwezig is.

 

Datawerken

Een betrouwbaar en snel datanetwerk op het kantoor of binnen een bedrijf is van groot belang om alle werkzaamheden goed te laten verlopen. Het is belangrijk dat het gehele pand voorzien is van een goedlopend telefonie- en internetverbinding. Omdat het aanleggen van een uitgebreid datanetwerk erg ingewikkeld kan zijn is het belangrijk dat je dit overlaat aan een specialist.

 

Meer informatie

Benieuwd hoe wij je verder kunnen helpen met grondwerkprojecten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar: 010 – 434 34 67 of mailen naar: info@kabelwerken.com.

Onze diensten: