Ondergronds kabelwerk

Om onze opdrachtgevers meer te ontlasten zijn wij naast bovengronds kabelwerk onszelf ook steeds beter gaan ontwikkelen in de aanleg van ondergronds kabelwerk. De afgelopen jaren hebben we veel geïnvesteerd in ondergronds kabelwerk, met als doel om opdrachtgevers een totaalpakket aan te bieden.

 

Dit houdt in dat wij voor het aanleggen van ondergronds kabelwerk ook alle andere activiteiten daaromheen voor je uitvoeren. Het bijhorende grondwerk verzorgen wij graag voor je, omdat dit voor beide partijen een win-win situatie oplevert. Kabeltrekken werkt namelijk het beste met een goed gegraven sleuf. Naast het graafwerk kunnen wij ook persingen, HDD-boringen, boogzinkers de juiste materialen leveren.

 

Verder hebben we veel ervaring in het graven van complete middenspanningsroutes, het ondergronds aanleggen van 150kV op Tennet terrein, windparkbekabeling en meer. Om deze werkzaamheden uit te voeren zijn wij uitgerust met haspelwagens (t/m 30 ton), tractoren, grondkarren, schaftwagens, motorlieren, kabeltransporteurs en mosterdpotten.

 

Meer informatie

Benieuwd hoe wij je kunnen helpen bij het aanleggen van een ondergronds kabelnetwerk? Bekijk dan een aantal uitdagende projecten die wij voor diverse opdrachtgevers hebben mogen realiseren.

  • Windpark Haringvliet (Bam Industrie B.V.)
  • Windpark Hogezandsepolder (Bam Infra Energie/Water)
  • 20kV tracé Oesterdam (Visser & Smit Hanab)
  • Terreinbekabeling Zeesluis IJmuiden (Openij)
  • Bekabelen verkeerspleinen Maastunnel (Croonwolter & Dros)

Of neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze specialisten door te bellen naar: 010 – 434 34 67 of mailen naar: info@kabelwerken.com.

Overzicht diensten: